Roetfilter en egr verwijderen, diagnose en tuning

Door jarenlang ervaring opgedaan te hebben in de automobielbranche bij onderandere een grote autodealer hebben wij (Jeroen Gebbing en Erwin Meuleman) in 2010 de keuze gemaakt om een eigen onderneming te starten. Wij zijn hierbij tot de conclusie gekomen dat er veel vraag is naar diagnose, chiptuning, roetfilters verwijderen en het verwijderen van de EGR klep.

Dit zijn specialistische ingrepen en om deze reden zijn wij ons hierin gaan verdiepen.

Wij hebben inmiddels ruime ervaring opgedaan in de diagnose van storingen, chiptuning, roetfilter verwijderen en het verwijderen van de EGR klep. Wij beschikken over de juiste apparatuur en kennis om deze ingrepen vakkundig uit te kunnen voeren. Door de groeiende vraag van klanten om de auto s’avonds te repareren/tunen hebben wij besloten om tenminste 2 avonden in de week geopend te zijn om op deze manier de klant zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

Het verwijderen van het roetfilter en/of EGR brengt geen schade aan uw voertuig toe en geeft geen problemen bij de APK!

Door lage overhead kosten zijn wij in staat om reparaties/tuning tegen een aantrekkelijk tarief aan te bieden. Voor meer informatie over prijzen kunt u onze prijslijst raadplegen!

Voor het maken van een afspraak kunt u aan de linker kant uw naam/nummer achter laten. Wij bellen u binnen het uur terug!

Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier of contact op nemen doormiddel van onze contactgegevens.