Roetfilter verwijderen Toyotatoyota-logo

Met trots kunnen wij u mededelen dat wij als een van de weinigen en misschien wel als enige in Nederland het roetfilter van uw Toyota kunnen verwijderen!

Het Probleem bij het verwijderen van het roetfilter van een Toyota is de aanpassing is de Computer. Hier hebben wij de juiste oplossing voor gevonden!

Kies bij het verwijderen van uw roetfilter altijd voor een SPECIALIST!

Lees hieronder wat wij voor u kunnen betekenen en wat onze werkwijze is.

Door onze professionele werkwijze zijn wij in staat om het roetfilter van uw Toyota te verwijderen zodat u geen foutmeldingen meer krijgt en het regeneratieproces wordt stop gezet. een rij:

Enkele voordelen op
– Geen storingen
– Geen meldingen
– Geen regeneratie
– Geen onnodige reparaties/onkosten
– Lager brandstofverbruik
– Meer vermogen

Roetfilter verwijderd toyotaWerkwijze:

Om uw roetfilter te verwijderen dienen wij deze eerst te demonteren. Dit gebeurt in onze volledig uitgeruste werkplaats en door gemotiveerde, vakkundige monteurs. Na Demontage verwijderen wij de inhoud/filter-element van het Toyota Roetfilter, waarna het roetfilter weer wordt terug gemonteerd.

De meest belangrijke stap is de wijziging in het motormanagement. Dit wordt uitgevoerd door onze specialisten. Na deze wijziging gaan wij proefrijden met uw Toyota en maken grafieken om de juiste werking te kunnen vaststellen. Zodra uw Toyota wordt goedgekeurd door onze specialisten wordt de sleutel weer aan u overhandigd! Wij staan voor kwaliteit en nemen geen genoegen met minder.